dressthekids.nl

JA, WE DOEN HET GEWOON!

Column Aranka

Aranka (33) start een nieuw avontuur; een eigen kindermodewinkel! Zaterdag 3 maart opent Marc & Macy haar deuren in het mooie Hoevelaken. De moeder van drie komt uit een heus ondernemersgezin, maar toch blijft het wel spannend. Komt alles wel goed? En zal de nieuwe winkel te combineren zijn met het moederschap? In haar column vertelt ze er alles over!

Ja, we doen het gewoon! We beginnen een kinderkledingwinkel. Heel makkelijk gezegd, maar af en toe een stuk moeilijker gedaan, met 3 kinderen van 1,4 en 6 jaar!

Overal naar toe om inkopen te doen. Kun je om 11 uur? ‘Ja hoor, dat moet wel lukken,’ zeg ik heel makkelijk. Maar op de dag zelf blijkt dat wel anders te zijn. De oudste twee om half 9 negen naar school, vriendinnen geregeld waar ze tussen de middag een broodje kunnen eten en eventueel mijn vader die ze ophaalt, mocht ik om half 4 nog niet terug zijn. Dan snel door, de jongste bij mijn vader afzetten. Als ik weg wil gaan, laat ze zich op de grond vallen en begint heel hard te huilen. Ik kan dit niet. Mijn moederhart breekt. Gewoon doorlopen, hoor ik. Het stopt vanzelf. Met lood in mijn schoenen trek ik de deur achter me dicht. Tranen in mijn ogen. Maar, ik zit in de auto! Even om 11 uur afspreken voor inkopen. Er was een compleet logistiek plan voor nodig om het waar te maken, maar deze afspraak heb ik weer gered!

 

bron: dressthekids.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *