BESTELLEN EN BEZORGEN

Gemakkelijk winkelen en bestellen
Via het keuzemenu hierboven kun je gemakkelijk kiezen voor jongens- of meisjeskleding. Daarna kun je in het menu je keuze verfijnen op collectie, soort, merk, kleur, maat, prijsgroep en/of korting. Ook kun je kiezen om binnen een maatgroep te winkelen. Je kunt kiezen uit babykleding (44 – 74), Peuter (80 – 98), Kleuter (104 – 122), Kids (128 – 146) of Teens (152 – 188). Tevens kun je meerdere selecties tegelijk maken waardoor je zoektocht makkelijker wordt naar leuke kleding voor je kinderen.

Telefonische ondersteuning
Onze klantenservice helpt je graag verder met problemen en ondersteuning van het bestelproces. Van inloggen als nieuwe klant tot en met het betaalmoment op de site. Ook kunnen wij je via de telefoon helpen met het maken van je keuze. We kijken dan tegelijkertijd met u mee op de site om de beste keuze te maken. Je kunt ons bellen op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur tot 17:30 uur op +31(0)33 258 6436

Verzending: * Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis.
Als je de bestelling op een doordeweekse dag voor 16.00 uur online heeft besteld, wordt je bestelling in principe de volgende werkdag bezorgd. Orders die in het weekend worden besteld en betaald, vrijdag na 16.00 uur, zaterdag en zondag, worden op dinsdag bezorgd.

Artikelen worden verzonden via PostNL als de betaling ontvangen is. Binnen Nederland worden alle bestellingen verstuurd voor een vast bedrag van € 3,95. Bestellingen binnen Nederland boven € 99,- worden gratis (buitenland € 2,50 korting) naar u verstuurd en zijn altijd via TRACK&TRACE

*LET OP tijdens de uitverkoopperiode [kortingen vanaf 30%] kunnen wij de levering tot 20:00 uur niet garanderen in verband met de enorme drukte.

Een keuze gemaakt?
Het enige dat je hoeft te doen, is de juiste maat te kiezen en het artikel in je shopping bag te leggen door middel van de ‘Bestel maat’ knop. Het artikel wordt dan automatisch in de Shopping Bag gelegd. Let er wel even op dat je het juiste aantal en de juiste maat aangeeft. Als je tijdens het ‘winkelen’ wil weten welke artikelen zich in uw Shopping Bag bevinden, klik je op ‘shopping bag’. Zodra je bestelling compleet is, klik je op ‘afrekenen’.

Wanneer je een nieuwe klant van marcandmacy.nl bent, geef je eenmalig je contactgegevens op. Deze worden daarna opgeslagen in je account. Wanneer je een bestaande klant bent, kun je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Daarna wordt je vanuit je Shopping bag doorgestuurd naar het scherm voor de verzendmethode, als je daarna klikt op Afrekenen wordt je doorgestuurd naar onze betaalmethodes. Vervolgens kies je de betaalmethode en maakt je de order af. En wordt je bestelling bij marcandmacy.nl geplaatst. De artikelen uit je bestelling zijn dan voor jou gereserveerd en derhalve niet meer door andere klanten te bestellen. Het kan voorkomen dat er artikelen uit je Shopping Bag verdwijnen deze zijn dan door een andere klant besteld en betaald en dus niet meer op voorraad. Dit wordt automatisch zo verwerkt om teleurstelling te voorkomen.

Prijzen
De prijzen op onze webwinkel zijn vaste prijzen inclusief btw. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in euro en zijn exclusief verzendkosten van € 3,95 (Nederland). Betaling geschiedt via de door jou gekozen betaalmethode (Zie hiervoor Betaalmethodes)

Laagste Prijsgarantie
marcandmacy.nl biedt je de laagste prijsgarantie op dezelfde artikelen in dezelfde maat en onder dezelfde servicevoorwaarden. Dat betekent dat als je bij een collega onder bovenstaande voorwaarden een artikel goedkoper kunt kopen, mag dat bij ons voor dezelfde prijs. We willen je dan vragen ons een link toe te sturen van de collega website waarbij je het artikel heeft gezien voor een lagere prijs. Wel willen wij je adviseren om ook telefonisch contact op te nemen om ons op de hoogte te brengen van jou mail. Dit kan voorkomen dat het artikel bij een collega website is uitverkocht en dat wij de laagste prijsgarantie niet kunnen bieden. Als je de aankoop alvast hebt gedaan storten wij daarna het teveel betaalde bedrag terug op uw bankrekening.

Verzendmethodes
marcandmacy.nl zorgt voor een juiste levering van de bestelde artikelen. marcandmacy.nl behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt.

Standaard: Goederen worden verstuurd door PostNL op de dag van bestelling. Let op! Met uitzondering van orders die geplaatst worden in het weekend. (Vrijdag na 20.00 uur), deze worden op maandag verstuurd en worden dinsdag bij je aangeboden.

Uitgestelde levering: klant kan kiezen voor een uitgestelde levering. De datum die door je gekozen wordt is de datum dat het pakket bij u wordt bezorgt door PostNL. Valt de gekozen datum op een feestdag dan zal de levering later plaats vinden. Dit is de eerstvolgende werkdag.

Afhalen Winkel: Het is mogelijk om het pakket af te halen bij onze stenen winkel Marc & Macy. Je ontvangt hiervan een mail van onze winkel zodra het pakket voor u klaarstaat. Het adres is Kantemarsweg 6, 3871 ap Hoevelaken. U betaald dan geen verzendkosten.

Ander Afleveradres: Je kunt er ook voor kiezen om het pakket op een ander adres te laten leveren. Dit adres kun je dan toevoegen tijdens je bestelling. We willen je vragen deze adressen goed te controleren, als hierin fouten worden gemaakt kan je bestelling vertraging oplopen.

Suggesties?
Heb je suggesties en/of verbeteringen voor onze website of voor het afhandelen van de orders dan kun je dit gerust mailen naar klantenservice@marcandmacy.nl of bellen naar +31(0)33 258 6436  .