De grote opening van Marc & Macy!

"Met grote stappen, snel thuis..."

Het is een spreekwoord wat letterlijk op Aranka slaat. Het betekent kortweg; Mensen die hard werken, bereiken sneller hun doel.

Het moest ook wel, dat harde werken, want in december 2017 bedacht Aranka dat het een goed idee was om op 3 maart 2018 een kinderkledingzaak in Hoevelaken te starten. Er hoefde enkel een naam bedacht te worden, een logo gemaakt te worden, een winkelinterieur geregeld te worden, een pand compleet verbouwd te worden, inkopen gedaan te worden, een kassasysteem uitgezocht te worden, deze webshop gebouwd te worden, visitekaartjes, spaarkaartjes, posters, flyers, enz gemaakt te worden en nog véél en véél meer.

Als je het leest lijkt het een onmogelijke taak die in een kleine 2,5 maand gerealiseerd diende te worden. Maar er is 1 iemand waar je nog een ánder spreekwoord op los kan laten: “Wat ze in haar kop heeft, heeft ze niet in haar kont zitten”, we hebben het hier natuurlijk over Aranka. Een onderneemster in hart & nieren als je het mij vraagt. Ze weet wat ze wil en had het einddoel op de eerste dag al voor ogen. Het móest en zou er komen! En niet half bakken hè, nee kwaliteit daar staat Aranka voor. Niet alleen als het gaat om de uitstraling van de winkel, maar óók als het gaat om de merken die ze verkoopt. Alleen het beste is goed genoeg. Ze heeft gelukkig hele lieve mensen om haar heen die haar op álle fronten ondersteunden want…helemaal alleen had ze het ook niet kunnen verwezenlijken. 

Kom gezellig eens binnen aan de Kantemarsweg 6 in Hoevelaken en aanschouw het met eigen ogen. Een kopje koffie staat sowieso klaar voor je…oh ja en ook een babbeltje met Aranka want heb je even? Ze is niet op haar mondje gevallen en een praatje kan er dus altijd vanaf.

Hieronder enkele foto’s van de opening en van de winkel, voor als je het onverhoopt niet aanwezig kon zijn…..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *